Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant Răducanu Ion-Romică!

Vineri, 16 Decembrie 2022Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Raducanu Ion Romica | imaginea 1 Plutonier adjutant Răducanu Ion-Romică, Șef Gardă Intervenție Stingere în cadrul Detașamentului Slatina, și-a încheiat, miercuri dimineață, 14 decembrie a.c., tura de serviciu, dar și cariera militară, începută acum mai bine de 32 de ani și jumătate.

Trece în rezervă, cu datoria împlinită față de țară, față de semeni și de meseria pe care a îmbrățișat-o de la vârsta de 20 de ani. În cei peste 32 de ani petrecuți sub deviza „Curaj și devotament”, a reușit, alături de colegi, să ducă la capăt mii de misiuni și să salveze la fel de multe vieți.

Plutonier adjutant Răducanu Ion-Romică încheie o etapă importantă, cea de militar activ, dar tradiția în Arma pompierilor este dusă mai departe de cei doi fii ai săi, Narcis, care este ofițer în cadrul ISU Olt - Inspecția de Prevenire și Andrei, student în anul trei, la Academia Tehnică Militară, pe locurile destinate Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Reprezentanții ISU Olt îi transmit colegului lor toate gândurile bune, sănătate și să se bucure de pensie ani mulți de acum înainte, alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.