Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Petcu Ionel!

Vineri, 09 Decembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Petcu Ionel | imaginea 1 La Secția de Pompieri Lehliu Gară, Plt. adj.-șef Petcu Ionel a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de tură.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plt. adj.-șef Petcu Ionel a ieșit la pensie.

Pe platoul din faţa Secţiei Lehliu Gară, pompierii s-au despărțit de unul dintre colegii lor de Arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă alături de cei dragi lor.

Reprezentantul comenzii unităţii, Locotenent colonel Stoian Codruț - Prim adjunct al inspectorului-șef - l-a felicitat pe colegul aflat la finalul carierei militare, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității și i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă!

Și colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc camaradului lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.