Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Pista Kallo!

Vineri, 09 Decembrie 2022Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Pista Kallo | imaginea 1 Marți, 6 decembrie a.c., pompierii clujeni l-au sărbătorit pe Sfântul Nicolae, cel care, prin bunătatea sa, i-a ajutat și ocrotit pe cei nevoiași. Vremurile s-au schimbat, însă nu și dorința de a-i sprijini pe ceilalți.

Pompierii paramedici îmbracă zi de zi uniforma roșie și sunt acolo unde semenii noștri au nevoie. Unul dintre salvatori este Plutonierul adjutant-șef ® Pista Kallo, care a activat în cadrul Gărzii de la Aghireș. A iubit atât de mult combinezonul SMURD, încât a ținut să îl poarte chiar și atunci când i-a fost citit ordinul de trecere în rezervă.

Pompierul a desfășurat cu succes mii de misiuni și s-a despărțit greu de ambulanța SMURD, acum câteva săptămâni. La final, a glumit în stilul său caracteristic, spunându-le colegilor că “a predat-o în stare perfectă de funcționare.”

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Pista Kallo | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.