Pensie lungă și sănătate! Respect, Turdeanu Salustiu!

Vineri, 23 Decembrie 2022Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Turdeanu Salustiu | imaginea 1 A fost alături de ei și a rămas alături de ei chiar dacă s-a pensionat!

De 27 ani, TURDEANU SALUSTIU, sau mai simplu LUSTI, cum îl cunosc toți pompierii, polițiștii, jandarmii și polițiștii de frontieră are grijă de salvatori când aceștia au nevoie. Cu răbdare, cu o vorbă bună și cu o încurajare, Lusti a fost mereu la cabinetul medical sau la telefon dacă a fost nevoie de el.

În 1995 a venit asistent la Grupul de Pompieri Arad, iar din 2002 la Centrul Medical Județean al Ministerului Afacerilor Interne, unde a rămas până în 15 decembrie anul curent, când a trecut în rezervă cu drept la pensie de serviciu în aplauzele zecilor de colegi.

În 14 decembrie a.c., dimineața la schimbarea serviciului de permanență la Detașamentul de Pompieri Arad, comandantul le-a spus colegilor: “Azi, se pensionează Lusti. Cine vrea, să vină la 08.45 la sediul II.” Nu a lipsit nimeni. Acesta este Lusti!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.