Pensionări și avansări, la ISU Prahova

Marți, 06 Decembrie 2022Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Pensionari si avansari  la ISU Prahova | imaginea 1 Joi, 1 Decembrie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Șerban Cantacuzino” al județului Prahova a avut loc un eveniment cu dublă semnificație.

In primul rând, a fost marcată trecerea în rezervă a doi colegi care și-au încheiat activitatea desfășurată în cadrul instituției, domnul Stanciu Andreian Lucian și domnul Plt. adj.-șef Cojanu Romică Nicu. Reprezentanții ISU Prahova le doresc ca în această nouă etapă din viață să aibă parte de liniște, sănătate și bucurii!

În partea a doua a evenimentului, a avut loc avansarea în gradul următor înaintea stagiului minim a unor colegi care s-au remarcat prin îndeplinirea în mod exemplar a atribuțiilor de serviciu. Comanda ISU Prahova îi felicită și le dorește putere și voință pentru a se remarca în același mod deosebit și de acum înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.