Predare-primire a comenzii inspectoratului și a Drapelului de Luptă

Vineri, 02 Decembrie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Predare primire a comenzii inspectoratului si a Drapelului de Lupta | imaginea 1 Marți, 29 noiembrie a.c., familia ISU Argeș a avut parte de un moment deosebit, reprezentat de ceremonialul de predare-primire a comenzii inspectoratului și a Drapelului de Luptă.

Comanda instituției și Drapelul de Luptă au fost preluate de către Prim-adjunctul Inspectorului Șef, Colonel Berevoescu Alin Nicolae, urmare a trecerii în rezervă a Inspectorului-Șef, Colonel Olar Bogdan Gheorghe.

A fost un moment simbolic și încărcat de emoție, desfășurat în prezența reprezentanților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și a invitaților la acest eveniment.

Se adresează mulțumiri domnului colonel Olar Bogdan Gheorghe, pentru implicarea și dăruirea pentru această Armă a Pompierilor, iar domnului colonel Berevoescu Nicolae-Alin i se dorește mult succes în activitate, pentru a gestiona eficient activitățile inspectoratului!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.