Recompensați pentru intervențiile în sprijinul cetățenilor

Vineri, 02 Decembrie 2022Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Recompensati pentru interventiile in sprijinul cetatenilor | imaginea 1 Miercuri, 30 noiembrie a.c., mai mulți colegi au fost recompensați și felicitați din partea Prefecturii Argeș, de către domnul prefect, Radu Valeriu Perianu, pentru faptele lor de pe parcursul acestui an în sprijinul cetățenilor.

A fost un moment emoționant și de mândrie pentru ei și armele pe care le reprezintă, această premiere fiind făcută și în prezența reprezentanților conducerii instituțiilor. Din partea pompierilor argeșeni, au fost recompensați și colegii Iulian și Marius, ambii intervenind din timpul liber la stingerea unor incendii.

Iulian, în luna martie a observat că iese fum dintr-o mașină aflată într-o parcare de lângă blocul unde locuia. Nu a stat pe gânduri și a luat repede un recipient cu care s-a adus apă din apropiere pentru a limita pagubele. Din fericire, evenimentul a fost anunțat repede la numărul unic de urgență 112 și au putut ajunge în scurt timp și colegii lui Iulian pentru a opri incendiul.

Marius, în luna iulie, a fost anunțat de către un vecin că în apropiere arde o casă. În momentele ce au urmat, a anunțat evenimentul la numărul unic de urgență 112 și a încercat alături de alți cetățeni să oprească extinderea flăcărilor, iar după sosirea colegilor a acționat alături de ei pentru stingerea incendiului.

Reprezentanții ISU Argeș le adresează felicitări tuturor pentru faptele lor și încurajează cetățenii să nu treacă nepăsători atunci când în apropiere cineva are nevoie de ajutor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.