Respect, Plt. adj.-șef Ghincea Cornel și Plt. adj.-șef Manoliu Ciprian!

Marți, 13 Decembrie 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook IGSU

Respect  Plt  adj  sef Ghincea Cornel si Plt  adj  sef Manoliu Ciprian | imaginea 1 Dragostea față de semeni, determinarea și profesionalismul sunt doar câteva dintre aspectele definitorii ale salvatorilor de profesie. Dedicați în fiecare clipă, atât în timpul serviciului, cât și în timpul liber, ei sunt mereu acolo, pregătiți să acorde sprijin semenilor aflați în dificultate.

În semn de recunoștință pentru activitatea depusă în acest an, doi dintre pompieri au primit titlurile de 𝗣𝗼𝗺𝗽𝗶𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗢𝗻𝗼𝗮𝗿𝗲, respectiv 𝗦𝗮𝗹𝘃𝗮𝘁𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗢𝗻𝗼𝗮𝗿𝗲.

𝗦𝗮𝗹𝘃𝗮𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗢𝗻𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗹 𝗮𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 este 𝗽𝗹𝘁. 𝗮𝗱𝗷. 𝘀̦𝗲𝗳 𝗚𝗵𝗶𝗻𝗰𝗲𝗮 𝗖𝗼𝗿𝗻𝗲𝗹, din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu. Cornel s-a făcut remarcat datorită curajului și promptitudinii dovedite atunci când bunica unei fetițe inconștiente striga disperată după ajutor.

Fără să stea pe gânduri, salvatorul a aplicat copilului manevrele de prim-ajutor, iar după câteva minute, inima micuței a început sa bată din nou.

Totodată, datorită profesionalismului, promptitudinii și seriozității de care a dat dovadă în misiuni, 𝗽𝗹𝘁. 𝗮𝗱𝗷. 𝘀̦𝗲𝗳 𝗠𝗮𝗻𝗼𝗹𝗶𝘂 𝗖𝗶𝗽𝗿𝗶𝗮𝗻 din cadrul Detașamentului Piatra Neamț a fost desemnat 𝗣𝗼𝗺𝗽𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗢𝗻𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗹 𝗮𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶.

Experiența sa de peste 15 ani ca pompier și-a spus cuvântul. A fost omul potrivit la momentul potrivit, atunci când patru suflete au avut nevoie de ajutor, surprinse fiind de flăcările care au cuprins întreaga locuință.

Curajos și implicat din fire, Ciprian a reușit să-i evacueze, iar la sfârșitul intervenției, le-a oferit găzduire. Mai mult, pentru refacerea imobilului afectat, a inițiat o acțiune umanitară în rândul colegilor pentru strângerea fondurilor necesare. Se adresează felicitări și mult succes în viitoarele misiuni tuturor pompierilor salvatori!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.