Revistă de front la ISU “Delta” al județului Tulcea

Vineri, 09 Decembrie 2022Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Revista de front la ISU  Delta  al judetului Tulcea | imaginea 1 Se știe că cei merituoși sunt apreciați, iar Ziua Națională a României este ocazia perfectă de a arăta acest lucru!

Pompierii tulceni sunt cei care își dedică toată priceperea, cunoașterea, dar și sufletul, pentru a-și ajuta semenii, indiferent de greutățile pe care le au. Întregul an, sunt la datorie indiferent de vreme, indiferent dacă este zi sau noapte.

Luni, 5 decembrie a.c., această dedicare le-a fost răsplătită. Unii au fost avansați în gradul următor înainte de termen, iar alții au început o nouă carieră făcând parte din corpul ofițerilor al pompierilor tulceni.

Așadar: În gradul de Maistru Militar Principal a fost avansat domnul 𝐅𝐈𝐋𝐈𝐏 𝐆𝐄𝐎𝐑𝐆𝐄; În gradul de Plutonier Adjutant-Șef au fost avansați domnii 𝐌𝐎𝐒𝐂𝐔 𝐅𝐋𝐎𝐑𝐈𝐍-𝐉𝐀𝐍 𝐬̦𝐢 𝐙𝐀𝐇𝐀𝐑𝐈𝐀 𝐆𝐀𝐁𝐑𝐈𝐄𝐋; În gradul de Plutonier Adjutant au fost avansați domnii 𝐁𝐔𝐓𝐍𝐀𝐑𝐈𝐔 𝐈𝐎𝐍𝐄𝐋 𝐬̦𝐢 𝐏𝐎𝐏𝐈𝐒̦𝐂𝐀̆ 𝐑𝐀𝐃𝐔 𝐈𝐎𝐀𝐍; În gradul de Plutonier Major a fost avansat domnul 𝐌𝐀𝐓𝐄𝐈 𝐃𝐀𝐍𝐈𝐄𝐋.

Cei care au promovat examenele pentru trecerea în corpul ofițerilor pe diferite funcții vitale ale structurilor suport ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, sunt: 𝐒𝐮𝐛𝐥𝐨𝐜𝐨𝐭𝐞𝐧𝐞𝐧𝐭 𝐍𝐀𝐍𝐄 𝐍𝐈𝐂𝐎𝐋𝐄𝐓𝐀; 𝐒𝐮𝐛𝐥𝐨𝐜𝐨𝐭𝐞𝐧𝐞𝐧𝐭 𝐌𝐈𝐑𝐂𝐄𝐀 𝐀𝐋𝐈𝐍𝐀 - 𝐃𝐀𝐍𝐈𝐄𝐋𝐀; 𝐒𝐮𝐛𝐥𝐨𝐜𝐨𝐭𝐞𝐧𝐞𝐧𝐭 𝐀𝐂𝐒𝐄𝐍𝐓𝐄 𝐒𝐓𝐄𝐋𝐔𝐓̦𝐀; 𝐂𝐚̆𝐩𝐢𝐭𝐚𝐧 𝐂𝐈𝐇𝐎𝐃𝐀𝐑𝐔 𝐂𝐋𝐀𝐔𝐃𝐈𝐔 𝐃𝐑𝐀𝐆𝐎𝐒̦.

Pe această cale le-au fost aduse mulțumiri și aprecieri de către întregul colectiv inspectoratului pentru dedicarea, devotamentul și anii petrecuți în slujba tulcenilor. Astfel, au fost trecuți în rezervă cu drept de pensie: 𝐋𝐨𝐜𝐨𝐭𝐞𝐧𝐞𝐧𝐭 𝐂𝐑𝐈𝐒𝐓𝐄𝐀 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐔𝐒 - 𝐃𝐀𝐍𝐈𝐄𝐋; 𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐀𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐒̦𝐞𝐟 𝐌𝐔𝐍𝐓𝐄𝐀𝐍𝐔 𝐒𝐎𝐑𝐈𝐍; 𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐀𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐒̦𝐞𝐟 𝐌𝐈𝐓𝐑𝐎𝐈 𝐅𝐋𝐎𝐑𝐈𝐍; 𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐀𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐁𝐑𝐀𝐕𝐔 𝐆𝐄𝐎𝐑𝐆𝐄; 𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐀𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐀𝐃𝐔𝐃𝐔𝐂𝐀̆𝐈 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐈; 𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐀𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐍 𝐃𝐀𝐍𝐈𝐄𝐋 - 𝐄𝐋𝐈𝐎𝐃𝐎𝐑; 𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐀𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐂𝐎𝐉𝐎𝐂𝐀𝐑𝐔 𝐅𝐋𝐎𝐑𝐈𝐍; 𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐀𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐂𝐎𝐉𝐄𝐀 𝐆𝐄𝐎𝐑𝐆𝐄𝐋; 𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐀𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐏𝐀̆𝐂𝐔𝐑𝐈𝐂𝐈 𝐆𝐄𝐎𝐑𝐆𝐄 - 𝐀𝐃𝐑𝐈𝐀𝐍.

Reprezentanții ISU Tulcea le doresc pensie lungă, multă sănătate și timp de calitate petrecut alături de cei dragi, iar celor care au fost avansați, putere de muncă cu aceeași dedicare și implicare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.