Trăiri și emoții printre cadrele ISU “Someș” al județului Satu Mare

Marți, 06 Decembrie 2022Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Trairi si emotii printre cadrele ISU  Somes  al judetului Satu Mare | imaginea 1 Festivitatea organizată cu ocazia Zilei Naționale a României a adus trăiri și emoții și printre cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare! Un pluton de 19 pompieri militari cu o parte din tehnica de intervenție au participat la ceremonialul militar, alături de colegii celorlalte Arme.

Totodată, cu prilejul Zilei Naționale a României, cu data de 1 Decembrie a.c., personal din cadrul inspectoratului, care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă, se înaintează în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, după cum urmează:

În gradul de plutonier adjutant-șef: 1. Plutonier adjutant BARAZSU SZABOLCS; 2. Plutonier adjutant SVAB IULIU IOAN; 3. Plutonier adjutant SZABO NICOLAE

In gradul de plutonier adjutant: 1. Plutonier major LUPU COSMIN IOAN.

Comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare le mulțumește pentru activitatea desfășurată și le dorește pe mai departe aceeași implicare și sârguință!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.