Zi festivă la ISU Vrancea - Pompieri avansați și voluntari recompensați

Vineri, 09 Decembrie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Zi festiva la ISU Vrancea   Pompieri avansati si voluntari recompensati | imaginea 1 Zi încărcată de emoție la Inspectoratul pentru Situații de Urgența “Anghel Saligny” al județului Vrancea cu prilejul avansării în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, de 𝒁𝒊𝒖𝒂 𝑵𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒂̆ 𝒂 𝑹𝒐𝒎𝒂̂𝒏𝒊𝒆𝒊, a 6 cadre militare, precum și recompensării a 26 voluntari cu ocazia celebrării 𝒁𝒊𝒍𝒆𝒊 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒆 𝒂 𝑽𝒐𝒍𝒖𝒏𝒕𝒂𝒓𝒊𝒂𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊.

Ceremonia militară a avut loc luni dimineață, 5 decembrie a.c., la sediul instituției. Într-o atmosferă festivă, cadrele militare care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă au fost înaintate în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad.

Inspectorul-șef, Colonel Chiscop Flaviu, a schimbat tresele pe umerii colegilor care vor purta noile grade, astfel: maistru militar clasa I Ștefănescu Florin, plutonier adjutant-șef Busuioc Sorin-Irinel, plutonier adjutant Butuc Cristi, plutonier adjutant Chipăilă Sorin, plutonier adjutant Dănilă Liviu și plutonier major Neguț Ionuț.

De asemenea, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, au fost recompensate 10 cadre militare cu Acordarea de Diplome de Merit, iar 34 cadre militare cu Citarea prin Ordin de Zi pe Unitate. Reprezentanții ISU Vrancea transmit sincere 𝐟𝐞𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚̆𝐫𝐢 tuturor celor recompensați, dorindu-le și în viitor, reușite în îndeplinirea misiunilor!

Dat fiind că, în fiecare an, la data de 5 decembrie, se aniversează 𝒁𝒊𝒖𝒂 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒂̆ 𝒂 𝑽𝒐𝒍𝒖𝒏𝒕𝒂𝒓𝒊𝒂𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊, pentru activitatea desfășurată și rezultatele obținute în cadrul programului ”Salvator din pasiune” au fost recompensați, cu Diplome de Excelență voluntarii: Roșu Floricica Marilena și Pîrvu Gabi Ion. De asemenea, alți 24 voluntari au primit Diplome Aniversare.

În cadrul programului “Salvator din pasiune”, activează 62 de voluntari, care intervin alături de pompierii profesioniști, în gestionarea situațiilor de urgență.

Cu această ocazie, se adresează mulțumiri tuturor voluntarilor ISU Vrancea pentru altruismul și pasiunea cu care își execută misiunile încredințate. Tuturor celor care își dedică timpul pentru a ajuta comunitățile și semenii care sunt în nevoie, li se urează un sincer și călduros “𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐚𝐧𝐢!”

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.