Pensie lungă și sănătate! Respect, Colonel Carablaisă Alin!

Miercuri, 11 Ianuarie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Carablaisa Alin | imaginea 1 Ceremonial de trecere în rezervă la ISU Mehedinți. Într-un cadru festiv, joi, 05 ianuarie a.c., comandantul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin, colonel Carablaisă Alin, a fost felicitat, în aplauzele colegilor, de către comanda instituției, pentru cei peste 30 de ani de activitate în sprijinul semenilor.

Ofițerul a îmbrăcat pentru prima dată uniforma militară în 1992, când a fost admis la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești. În anul 1994, și-a început cariera ca subofițer în cadrul Grupului de Pompieri al județului Mehedinți, iar în anul 2007 a promovat concursul de trecere în corpul ofițerilor, fiind numit în cadrul Detașamentului de Pompieri Orșova.

La 15 iulie 2008 a devenit locțiitor al comandantului detașamentului, iar șase ani mai târziu a fost împuternicit să ocupe funcția de comandant.

Pregătirea profesională i-a dat curajul să-și dorească mai mult, astfel că, în anul 2015 a devenit comandant al Detașamentului de Pompieri Orșova, funcție pe care a ocupat-o timp de trei ani, ulterior, fiind împuternicit ca șef Centru Operațional pentru încă un an.

Din 1 februarie 2019, a preluat conducerea Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin, mai întâi ca împuternicit, apoi cu drepturi depline din 15.11.2019.

În cei peste 30 de ani de activitate depusă în sprijinul semenilor, colonelul Carablaisă Alin s-a remarcat prin profesionalism, manifestând o permanentă preocupare pentru asigurarea unui climat motivațional, bazat pe încredere, respect și reciprocitate.

Prin implicarea și devotamentul pe care le-a manifestat în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, și-a pus priceperea în slujba cetățenilor, asigurând totodată calitatea și siguranța intervențiilor. La trecerea în rezervă, reprezentanții ISU Mehedinți îi doresc sănătate și mulți ani în care să se bucure de familie, cea care i-a fost sprijin în tot acest timp!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.