Pensie lungă și sănătate! Respect, Locotenent-colonel Ovidiu Hârjan!

Miercuri, 11 Ianuarie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Locotenent colonel Ovidiu Harjan | imaginea 1 „Mi-ar trebui un milion de ani și tot nu mi-ar ajunge timpul să vă iau în brațe pe toți”, a spus, vizibil emoționat, Locotenent-colonel Ovidiu Hârjan, după ce i-a fost citit ordinul de trecere în rezervă.

Colegii l-au alintat întotdeauna „Profu’”. Asta pentru că le-a fost un adevărat dascăl. Viața ne-a arătat că nu toți profesorii sunt buni, la fel cum nu toți oamenii sunt buni. Dar fiecare dintre noi a avut măcar un profesor dedicat care și-a pus amprenta asupra dezvoltării noastre.

Ei bine, Ovidiu Hârjan este un astfel de om pentru ISU Cluj. A venit în rândurile pompierilor direct din învățământ și a câștigat încrederea tuturor prin profesionalismul său. Dacă vedea vreun militar îngândurat, de fiecare dată găsea o vorbă bună să îl înveselească.

S-a ocupat în cele mai mici detalii de pregătirea lotului sportiv, care nu o dată a reprezentat ISU Cluj cu cinste la competițiile naționale. Dincolo de asta, pe mulți i-a ajutat să își depășească nu doar condiția fizică, ci și pe cea umană. Reprezentanții ISU Cluj îi adresează mulțumiri și îi doresc tot binele din lume!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.