Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Berbecaru Florin Vasile!

Miercuri, 11 Ianuarie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Berbecaru Florin Vasile | imaginea 1 A ieșit la pensie în aplauzele colegilor! Cu lacrimi în ochi, miercuri dimineață, 4 ianuarie a.c., Plt. adj.-șef Berbecaru Florin Vasile, comandant echipaj și conducător autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, și-a luat rămas bun de la colegii săi, a doua sa familie cum obișnuia să spună, cu prilejul trecerii în rezervă, cu drept la pensie.

I se adresează mulțumiri pentru că a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie, zi de zi, uniforma militară, cu o activitate bogată, cu intervenții nenumărate, cu rezultate foarte bune obținute în misiunile încredințate.

În întreaga sa carieră, acest om a reușit să ofere colectivului o parte din ceea ce a reprezentat el însuși: energie, entuziasm, loialitate, onestitate, camaraderie și respect față de instituție. Sperăm ca aceste lucruri să fie transmise mai departe din generație în generație.

Cu prilejul pensionării, reprezentanții ISU Teleorman îi transmit multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.