Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Cornea Florin și Trînc Dan Ovidiu!

Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Cornea Florin si Trinc Dan Ovidiu | imaginea 1 După o lungă și bogată carieră militară, Plutonier adjutant-șef Cornea Florin și Plutonier adjutant-șef Trînc Dan Ovidiu din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiș au trecut în rezervă cu drept de pensie, în cadrul unui ceremonial militar.

Aceștia au primit aplauze din partea colegilor și au fost felicitați de către conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad pentru întreaga activitate desfășurată.

Cu acest prilej, reprezentanții ISU Arad le transmit zile liniștite și le doresc ca noul an să le aducă bucurii, împliniri și multă sănătate pentru a se putea bucura de pensie cât mai mult timp de acum înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.