Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Mihai Adrian și Plt. adj.-șef Stoicescu Adrian!

Joi, 26 Ianuarie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Mihai Adrian si Plt  adj  sef Stoicescu Adrian | imaginea 1 Ultima tură de serviciu! Marți, 24 ianuarie a.c., pentru Plt. adj.-șef Mihai Adrian și Plt. adj.-șef Stoicescu Adrian, din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle, a fost ultima tură de serviciu, aceștia urmând să treacă în rezervă, cu drept la pensie, începând cu data de 01 februarie a.c.

Pentru tot ceea ce au realizat în slujba cetățenilor, precum și pentru camaraderia de care au dat dovadă de-a lungul timpului, colegii le-au pregătit o surpriză frumoasă, care să rămână în amintirea lor, moment în care au fost felicitați de întregul personal și le-au fost înmânate câteva articole care să le aducă aminte de perioada petrecută în familia pompierilor militari teleormăneni.

Cu emoție în glas și lacrimi în ochi, aceștia le-au mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat, precizând că rezultatele pozitive obținute în carieră au fost întotdeauna rodul muncii în echipă.

Reprezentanții ISU Teleorman le doresc dragilor salvatori multă sănătate, să se bucure în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieții alături de cei dragi, să aibă o pensie cât mai lungă și pe măsura întregii cariere devotate în sprijinul comunității teleormănene!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.