Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Codrici Daniel!

Miercuri, 11 Ianuarie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Codrici Daniel | imaginea 1 La Secția de Pompieri Dragalina, Plt. adj.-șef Codrici Daniel a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de serviciu.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plt. adj.-șef Codrici Daniel a ieșit la pensie în aplauzele tuturor colegilor săi de serviciu din Secţia Dragalina.

Pe platoul din faţa Secţiei Dragalina, pompierii au strâns mâna unuia dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă alături de cei dragi lui.

Colonel Păduraru Adrian Iulian – Inspector șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi - l-a felicitat pe colegul aflat la finalul carierei militare, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc camaradului lor, Codrici Daniel, să aibă parte de multă sănătate, de liniște în familie și de pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.