Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Șerban Mihai Dan!

Marți, 24 Ianuarie 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Serban Mihai Dan | imaginea 1 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐢𝐞𝐫ă 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫ă 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 P𝐥𝐭. 𝐚𝐝𝐣.-ș𝐞𝐟 Ș𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐃𝐚𝐧. A îmbrăcat pentru prima dată uniforma militară în 1996, când a fost admis la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești.

În anul 1997, și-a început cariera ca subofițer în cadrul Grupului de Pompieri al județului Caraș Severin, iar din anul 1998 și-a desfășurat activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia, în calitate de comandant de echipaj.

În cei 10 ani petrecuți ca subofițer operativ și comandant de echipaj s-a remarcat prin profesionalism, implicare și devotament în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, punându-și priceperea în slujba cetățenilor și asigurând calitatea și siguranța intervențiilor la care a luat parte.

Din anul 2008 și până în prezent și-a desfășurat activitatea în cadrul Centrului Operațional Județean, Compartimentul de Monitorizare a Situațiilor de Urgență și Dispecerat, loc în care s-a remarcat prin aceleași calități: profesionalism, dedicare și spirit de echipă.

Reprezentanții ISU Prahova îi mulțumesc și îl felicită pentru activitatea desfășurată în toți acești ani, și îi doresc ca noua etapă a vieții să o petreacă sănătos și să fie cât mai lungă cu putință!

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Serban Mihai Dan | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.