Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Stănilă Teodor!

Marți, 17 Ianuarie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Stanila Teodor | imaginea 1 De vineri, 13 ianuarie a.c., a început o nouă etapă în viața pompierului giurgiuvean, Plt. adj.-șef Stănilă Teodor - cea a pensionării.

După 30 de ani de muncă, mai bine de jumătate din acest timp ca pompier, a venit și momentul în care și-a luat rămas bun de la colegii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești.

În ultimii ani, el a avut grijă ca echipajele să ajungă rapid și în siguranță la fiecare apel, iar multe dintre misiuni au fost o luptă contracronometru din care a ieșit mereu învingător.

Acum, la final de carieră, reprezentanții ISU Giurgiu îi mulțumesc pentru întreaga activitate și îi doresc să fie sănătos și să se bucure de binemeritata pensie!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.