Pensionări la ISU Arad

Luni, 02 Ianuarie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensionari la ISU Arad | imaginea 1 După o lungă carieră militară în slujba cetățenilor, vineri, 30 decembrie, a venit vremea pensionării pentru trei salvatori arădeni.

Lt. col. Cohuț Aurel și-a desfășurat activitatea în cadrul Centrului Operațional al Compartimentului Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad.

Plt. adj.-șef Stoia Ovidiu din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu și Plt. adj.-șef Popovici Ademir din cadrul Secției de Pompieri Bârzava au încadrat fiecare funcția de comandant de echipaj și conducător autospeciale.

La final de carieră, conducerea ISU Arad le mulțumește pentru profesionalismul cu care și-au îndeplinit misiunile încredințate, iar întreaga familie ISU Arad le urează multă sănătate, pensie lungă și un An Nou cât mai bun alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.