Pensionări la ISU Călărași

Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensionari la ISU Calarasi | imaginea 1 Miercuri, 4 ianuarie a.c., la Detaşamentul de Pompieri Călăraşi, Plutonier adjutant-şef Trandafir Marian, Plutonier adjutant-șef Panait Florin şi Plutonier adjutant-şef Mitrea Daniel au ieșit la pensie în aplauzele colegilor de serviciu.

După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei de foc a pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonier adjutant-şef Trandafir Marian, plutonier adjutant-şef Panait Florin şi plutonier adjutant-şef Mitrea Daniel au ieșit la pensie, fiind felicitaţi de către toţi colegii lor şi de către reprezentanţii comenzii unităţii.

Într-o atmosferă încărcată de emoții, pe platoul din faţa Detaşamentului Călăraşi, pompierii s-au despărțit de trei dintre camarazii lor de arme, plutonier adjutant şef Trandafir Marian, care a deţinut funcţia subofițer operativ principal (conducător șalupă și motopropulsor), plutonier adjutant şef Panait Florin, care a deţinut funcţia de conducător auto (autospeciale) şi plutonier adjutant şef Mitrea Daniel, care a deţinut funcţia de conducător auto (autospeciale).

Cei trei colegi, Marian, Florin şi Dănuţ, după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi lor.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-şef al I.S.U.“Barbu Știrbei” al județului Călărași - i-a felicitat pe cei trei pompieri militari, cărora le-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, le-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

La ceas de pensionare, cei trei colegi au primit diplome de apreciere, plachete onorifice din partea reprezentanţilor comenzii unităţii, dar şi mici daruri din partea colegilor de tură.

Și colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași le doresc celor mai tineri pensionari să aibă parte de multă sănătate şi pensie îndelungată cu bucurii alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.