Final de carieră militară!

Joi, 02 Februarie 2023Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Final de cariera militara | imaginea 1 Pensionarea este rodul dulce al muncii de-o viață și înțelepciunea unui nou început, însă momentul retragerii din activitate al pompierilor este emoționant, atât pentru cei care își încheie cariera, cât și pentru cei care le-au fost alături.

Luni, 30 ianuarie a.c., în aplauzele colegilor și cu lacrimi în ochi, Colonel Istrate Gabriela, Locotenent Cercel Ani, Plutonier adjutant-șef Berlea Mișu, Plutonier adjutant-șef Cazacu Cristian și Plutonier adjutant-șef Sârbu Costică, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Barbu Catargiu” Ialomița, și-au luat rămas bun de la colegii lor.

Cei care au reprezentat pentru ei a doua familie. Pentru aceștia, rămân în urmă ani mulți de riscuri și sacrificii asumate, dar și multe bucurii sufletești. Reprezentanții ISU Ialomița le adresează mulțumiri pentru activitatea bogată și le doresc să se bucure de cele mai frumoase daruri ale vieții alături de cei dragi, dar și o pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.