O nouă conducere la ISU Caraș-Severin

Luni, 20 Februarie 2023Caraș-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caraș-Severin

O noua conducere la ISU Caras Severin | imaginea 1 “Să fii lider nu înseamnă doar să stai în față și să fii eroul, trebuie să ai echipe de eroi cu care vei munci pentru succes”

Lt. col. Ionel Petru Tilca este noul Inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin. Ordinul de numire a fost emis în data de 15 februarie a.c., urmare a promovării concursului pentru ocuparea postului desfășurat în luna ianuarie a acestui an.

Lt. col. Ionel Petru Tilca este absolvent al Liceului Militar “Constantin Brâncoveanu” Ploiești, respectiv al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București - Facultatea de Pompieri, promoția 2007.

De asemenea, în anul 2008, a absolvit cursurile de master în cadrul Universității Politehnice București - Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică. Și-a completat pregătirea urmând și absolvind o serie de cursuri în diverse domenii care privesc managementul, accesarea de fonduri structurale etc.

În anul 2007, după absolvirea facultății, prima funcție îndeplinită a fost de ofițer III în cadrul Detașamentului de Pompieri “Chimiștilor” - Grupul de Intervenție nr. 3 București.

Din anul 2008, își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin, unde, în cea mai mare parte a timpului, a îndeplinit funcția de comandant al Detașamentului de Pompieri Reșița.

Totodată, pentru anumite perioade de timp, a fost desemnat sau împuternicit să îndeplinească funcții importante din cadrul unității: șef Centru Operational, șef Serviciu Logistic și adjunct al inspectorului șef.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.