Patru pompieri vâlceni au fost omagiați în cadrul galei „Olimpiada faptelor bune”

Joi, 23 Februarie 2023Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Patru pompieri valceni au fost omagiati in cadrul galei  Olimpiada faptelor bune | imaginea 1 Sâmbătă, 18 februarie a.c., la Hotelul RAMADA din Râmnicu Vâlcea, Asociația General Magheru 68 a organizat „Olimpiada faptelor bune”, un eveniment de strângere de fonduri, care precedă gala de premiere a elevilor cu rezultate deosebite din județul Vâlcea.

Reprezentanții asociației au decis să-i invite și să-i felicite, în cadrul evenimentului, pe cei 4 salvatori vâlceni care, în data de 12 februarie a.c., au salvat doi copii din apele unui lac înghețat, aflat în zona de nord a municipiului.

Cei 4 pompieri sunt: 1. Cpt. Rădulescu Ion Cristian; 2. Plt. adj.-șef Chiriță Daniel (nu a putut participa din cauza unei răceli. A fost reprezentat de purtătorul de cuvânt al I.S.U. Vâlcea); 3. Plt. adj. Oprea Alexandru; 4. Plt. adj. Tătuț Mihai.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.