Pensie lungă și sănătate! Respect, Col. Năstuță Adrian Constantin și Plt. adj.-șef Aprodu Narcis!

Joi, 02 Februarie 2023Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Pensie lunga si sanatate  Respect  Col  Nastuta Adrian Constantin si Plt  adj  sef Aprodu Narcis | imaginea 1 Pensionarea este rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început.

Luni, 30 ianuarie a.c., s-a încheiat remarcabila carieră militară a domnului Colonel Năstuță Adrian Constantin, care a lăsat în urmă rodul muncii de o viață în serviciul Patriei. 28 de ani de eroism, onestitate și muncă fără nădejde de răsplată.

De-a lungul carierei a dat dovadă de profesionalism, rezultatele muncii fiindu-i recompensate în anul 2017 când a fost împuternicit ca Inspector-Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Mihai Viteazul” al județului Covasna pentru o perioadă de un an de zile.

De asemenea s-a încheiat frumoasa carieră militară a domnului Plutonier adjutant-șef Aprodu Narcis. O experiență vastă în participarea la diferite intervenții și misiuni în zona de competență și nu numai, prin care a dovedit curaj, devotament și cinste.

Două persoane față de care colegii își exprimă gânduri de respect, de admirație și le mulțumesc pe această cale pentru toată dedicarea și profesionalismul de care au dat dovadă. Pensie lungă și multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.