Pensie lungă și sănătate! Respect, Colonel Viorel Iftime!

Joi, 02 Februarie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Viorel Iftime | imaginea 1 Pentru Colonel Viorel Iftime, marți, 31 ianuarie a.c., a fost ultima zi de serviciu. Din ziua următoare, a început o nouă etapă - cea a pensionării. După 32 ani de muncă, mai bine de jumătate din acest timp ca pompier, a venit și momentul în care și-a luat rămas bun de la colegii din cadrul ISU Botoșani.

În ultimii ani, ca șef al Inspecției de Prevenire, a avut grijă ca instituțiile și operatorii economici să cunoască și să respecte legislația din domeniul situațiilor de urgență, iar cetățenii sa fie bine informați. La final de carieră, reprezentanții ISU Botoșani îi mulțumesc pentru întreaga activitate și îi doresc să fie sănătos și să se bucure de binemeritata pensie!

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Viorel Iftime | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.