Pensie lungă și sănătate! Respect, Cpt. Bogoșel Nicolae și Maistru Militar Grigoreanu Vasile!

Luni, 20 Februarie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Cpt  Bogosel Nicolae si Maistru Militar Grigoreanu Vasile | imaginea 1 După ce și-au dedicat o bună parte din viață în slujba cetățenilor, a venit vremea pensionării pentru doi colegi din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad.

Căpitan Bogoșel Nicolae, din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunității, și Maistru Militar Principal, Grigoreanu Vasile, din cadrul Compartimentului Mentenanță al Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației, au fost felicitați, miercuri, 15 februarie a.c., de întregul personal, pentru tot ceea ce au realizat în slujba cetățenilor.

Au mai fost felicitați și pentru camaraderia de care au dat dovadă de-a lungul timpului. Cu emoție în glas, aceștia au mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat, precizând că rezultatele pozitive obținute în carieră au fost întotdeauna rodul muncii în echipă.

La final de carieră, conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad le mulțumește pentru profesionalismul cu care și-au îndeplinit misiunile încredințate! Întreaga familie ISU Arad le urează dragilor colegi multă sănătate, pensie lungă și multe bucurii alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.