Pensie lungă și sănătate! Respect, Locotenent-colonel Coșarcă Gavril!

Joi, 02 Februarie 2023Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Locotenent colonel Cosarca Gavril | imaginea 1 “Să formezi o echipă este doar începutul - Să rămâi împreună este doar progresul - Să lucrezi împreună este succesul”

Este motto-ul scris de colegii Detașamentului de Pompieri Gheorgheni pentru fostul lor comandant, Lt. col. Coșarcă Gavril, probabil cele mai potrivite cuvinte pentru un om adevărat și o carieră militară neîntreruptă de 28 de ani.

Începând cu data de 15.06.2017, a preluat funcția de comandant al Detașamentului de Pompieri Gheorgheni cu cele trei gărzi de intervenție, Gheorgheni, Toplița și Corbu, unde a creat o echipă profesionistă, pe care s-a putut și se poate baza.

Începând cu data de luni, 30 ianuarie a.c., Lt. col. Coșarcă Gavril a trecut în rezervă. Reprezentanții ISU Harghita îi doresc sănătate, pensie lungă și sunt siguri că dorul de subunitate îl va face să se întoarcă “acasă” de fiecare dată când va dori!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.