Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Nisip Daniel Florin și Plt. adj. șef-Bușu Gabriel!

Joi, 23 Februarie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Nisip Daniel Florin si Plt  adj  sef Busu Gabriel | imaginea 1 După ce și-au petrecut o parte din viață în slujba cetățenilor, sub semnul Armei pompierilor, servind patria cu devotament, curaj și credință, timp de peste 18, respectiv 16 ani, a venit momentul pensionării pentru domnul Plutonier adjutant-șef NISIP Daniel Florin din cadrul Gărzii de Intervenție Orșova și domnul Plutonier adjutant-șef BUȘU Gabriel din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare.

Pentru cei doi pompieri, care și-au pus experiența și priceperea în sprijinul semenilor, trecerea în rezervă nu înseamnă altceva decât un rămas bun, de la cei care, ani la rând, le-au fost ca o familie.

La trecerea într-o altă etapă a vieții, pensionarea, conducerea inspectoratului le-a transmis recunoștința și respectul pentru deosebita implicare și profesionalismul manifestat în îndeplinirea misiunilor.

A fost o onoare pentru colegi să îi aibă alături, fiind doi camarazi care au dat dovadă de modestie și dăruire de-a lungul carierei militare, fiind ghidați de curaj și empatie. Reprezentanții ISU Mehedinți le doresc pensie îndelungată, cu liniște sufletească și toate cele bune!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.