Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Tănase Nicolae și Plt. adj.-șef Dumitriu Lucian!

Joi, 02 Februarie 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Tanase Nicolae si Plt  adj  sef Dumitriu Lucian | imaginea 1 “𝑃𝑒𝑛𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑟𝑜𝑑𝑢𝑙 𝑑𝑢𝑙𝑐𝑒 𝑎𝑙 𝑚𝑢𝑛𝑐𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑜 𝑣𝑖𝑎𝑡̦𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑖̂𝑛𝑡̦𝑒𝑙𝑒𝑝𝑐𝑖𝑢𝑛𝑒𝑎 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑛𝑜𝑢 𝑖̂𝑛𝑐𝑒𝑝𝑢𝑡”

Pentru Cristi și Lucian, marți, 31 ianuarie a.c., a fost ultima zi la serviciu. După aproape 29 de ani de carieră militară, Plt. adj.-șef Tănase Nicolae (Cristi) a predat registrele și condicele în grija colegelor din cadrul Compartimentului Secretariat.

Plt. adj.-șef Dumitriu Lucian a făcut parte 15 ani din echipa IT a Inspectoratului și a găsit soluții pentru a repara tehnica din dotarea autospecialelor, a dispeceratului și nu numai. Reprezentanții ISU Neamț le adresează mulțumiri pentru profesionalismul și devotamentul de care au dat dovadă și le urează multă sănătate, pensie lungă cu multe bucurii alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.