Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Ghena Sorin Florin!

Luni, 13 Februarie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Ghena Sorin Florin | imaginea 1 Nea’ Sorin, în ultima tură de serviciu!

Joi, 9 februarie a.c., Plutonier adjutant-șef Ghena Sorin Florin, Șef G.I.S. la Detașamentul de Pompieri Zimnicea, cunoscut ca „Nea’ Sorin” pentru mulți dintre colegii săi mai tineri, și-a încheiat ultima tură de serviciu, acesta urmând să treacă în rezervă, cu drept la pensie, în ziua de 10 februarie a.c. Cu vocea gâtuită de emoție și lacrimi în ochi, le-a mulțumit colegilor și le-a urat misiuni ușoare!

Sorin este pompier cu state vechi, cu o vastă experiență în domeniul situațiilor de urgență, cu nenumărate misiuni la activ și multe vieți salvate.

În cei aproape 26 de ani de activitate în cadrul structurilor de intervenție ale pompierilor, el a fost întotdeauna omul faptelor, care a lăsat rezultatele să vorbească de la sine, precizând mereu, cu modestie, că acestea sunt doar rodul muncii în echipă.

„Un camarad de nota 10 (zece)”, este opinia unanimă a colegilor săi, care au mărturisit că „Nea’ Sorin” este persoana pe care te poți baza în orice moment, indiferent de situație, un profesionist desăvârșit, onest, curajos, devotat și implicat total în misiunile încredințate echipajelor sale.

Dragului coleg i se adresează mulțumiri pentru că a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie, zi de zi, uniforma militară, iar cu prilejul pensionării i se transmite multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.