Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Rizea Lică!

Joi, 09 Februarie 2023Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Rizea Lica | imaginea 1 Peste 16 de ani de eroism, onestitate și curaj!

Marți, 7 februarie a.c., s-a încheiat remarcabila carieră militară a domnului Plt. adj.-șef Rizea Lică, care lasă în urmă rodul muncii de o viață în serviciul Patriei! Cu aplauze și emoții, colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău și-au luat rămas bun de la un important membru al familiei pompierilor buzoieni!

Acum, la finalul carierei lui, colegii își exprimă sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității și sunt convinși că spiritul de salvator va dăinui chiar și după ultima lui tură de serviciu. ISU Buzău îi urează pensie lungă și multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.