Pensionări la ISU Argeș

Joi, 02 Februarie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pensionari la ISU Arges | imaginea 1 Luni, 30 ianuarie a.c., a avut loc activitatea de citire a ordinelor de trecere în rezervă a patru cadre ale inspectoratului. A fost vorba despre Plt. adj.-șef Bucureanu Sergiu, Plt. adj. Jercăianu Iulian, Plt. adj.-șef Ilie Silviu și Plt. adj. șef Popa Gabriel care, de-a lungul carierei, au servit cu mândrie meseria de pompier.

Cu această ocazie, cadrele militare au fost felicitate de către conducerea inspectoratului și au primit binemeritatele aplauze pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care au dat dovadă în întreaga activitate profesională desfășurată în cadrul ISU Argeș. Reprezentanții ISU Argeș le doresc dragilor colegi sănătate și bucurii alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.