Pensionări la ISU Cluj

Joi, 02 Februarie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensionari la ISU Cluj | imaginea 1 După o carieră în care și-au desfășurat activitatea cu profesionalism și devotament, patru colegi au trecut, începând de marți, 31 ianuarie a.c., în rezervă.

Așa cum au spus, emoționați în fața formației, unii dintre ei au petrecut o viață la pompieri și vor fi întotdeauna parte din familia salvatorilor clujeni. Reprezentanții ISU Cluj le adresează mulțumiri următorilor:

Locotenent-Colonel Băgăcean Vintilă-Daniel (ofițer specialist I la Inspecția de Prevenire); Maistru Militar Clasa I Cîmpean Marius (maistru principal I la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației); Plutonier Adjutant Pop Daniel (comandant de echipaj și conducător de autospeciale la Detașamentul 1 Cluj-Napoca); Plutonier Adjutant Șef Oltean Dan-Sebastian (subofițer operativ la Detașamentul 1 Cluj-Napoca).

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.