Răsplătit cu medalia „Meritul Sanitar” - Felicitări, Plutonier adjutant Olteanu Rareș!

Joi, 16 Februarie 2023Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Rasplatit cu medalia  Meritul Sanitar    Felicitari  Plutonier adjutant Olteanu Rares | imaginea 1 Pompierul ialomițean, Plutonier adjutant Olteanu Rareș, a fost răsplătit cu medalia „Meritul Sanitar” clasa a III-a, din partea Președintelui României în semn de apreciere pentru importanța contribuției și profesionalismului dovedite în asigurarea actului medical în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Medalia, conferită prin decret prezidențial, a fost înmânată plutonierului adjutant Olteanu Rareș, de către domnul Colonel Bâcu Laurențiu, Inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița.

Acesta a primit medalia pentru faptul că, în data de 25 iulie 2022, a acordat primul ajutor medical victimelor unui accident rutier. Se afla în timpul liber, în drum spre casă, când în localitatea Movila a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și patru persoane.

Este salvator de peste cincisprezece ani și a absolvit cursul de prim ajutor calificat, descarcerare și operațiuni de salvare. Știa ce are de făcut!

Rasplatit cu medalia  Meritul Sanitar    Felicitari  Plutonier adjutant Olteanu Rares | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.