Zi de sărbătoare la ISU Tulcea

Luni, 13 Februarie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Zi de sarbatoare la ISU Tulcea | imaginea 1 Dacă tot a fost o zi de sărbătoare, în aplauzele pompierilor tulceni, Inspectorul-șef al ISU „Delta” Tulcea, domnul Colonel Daniel PETROV, le-a urat bun venit și noilor cadre care au promovat examenele organizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență la finalul anului trecut. 
Sunt tineri, sunt motivați și alături de noii colegi din structurile suport vor pune umărul la îndeplinirea misiunilor încredințate. 
 Sg. maj. COMĂNICI Elena-Diana, Sg. maj. STÎNGĂ Corina-Valentina, Sg. maj. DULGHERU Mihaela-Roxana, Sg. maj. MARIN Nicoleta, Sg. maj. STERIU-SALIGEAN Șeila, Sg. maj. RADION-RUDENCO Monica, Slt. STAN Nicoleta, Slt. NICOLAU Andreea, Slt. BÂLBU Ionela-Ramona, Slt. POTOP Robert-Gabriel sunt subofițerii și ofițerii care de la 1 februarie a.c. și-au început cariera militară.

Orice unitate militară și nu numai, este o entitate vie, în care zi de zi, oră de oră se întâmplă ceva. Așa este și în cazul pompierilor tulceni. Se bucură când vin colegi noi, dar se și întristează când alții pleacă.

Din păcate, 3 colegi și-au luat rămas-bun de la camarazi. A venit timpul să se bucure de o binemeritată odihnă după zeci de ani petrecuți în slujba cetățenilor: Plt. adj.-șef ANDREI Constantin, Plt. adj.- șef ROȘU Ion, Lt. CIOBANU Ștefan-Cristian au pus haina de militar în cuier.

Acum, la final de carieră militară, reprezentanții ISU Tulcea le urează sănătate, bucurii și o pensie cât mai lungă, iar celor noi veniți putere de muncă și mult succes în îndeplinirea atribuțiilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.