Ceremonie festivă la ISU Olt

Joi, 02 Martie 2023Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Ceremonie festiva la ISU Olt | imaginea 1 Cu ocazia Zilei Protecției Civile din România și a 14 ani de la operaționalizarea SMURD, la sediul ISU Olt, a fost organizată o ceremonie festivă, la care au participat reprezentanți ai instituțiilor județene și locale și cadre ale Inspectoratului.

În cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele activității desfășurate în anul 2022 și un bilanț al misiunilor desfășurate de SMURD, în cei 14 ani de la înființare.

Inspectorul-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Matei Basarab” al județului Olt, Colonel Adrian Tănase, a oferit plachete de onoare instituțiilor și persoanelor care au contribuit la dezvoltarea și modernizarea SMURD Olt.

La finalul ceremoniei a fost prezentată cea mai nouă autospecială care a intrat în dotarea ISU Olt, o cisternă cu capacitatea de 10.000 litri, destinată stingerii incendiilor, achiziționată de Consiliul Județean Olt.

Ziua Protecției Civile din România a reprezentat un moment important pentru șase pompieri olteni, care s-au remarcat în activitățile desfășurate și au fost avansați în gradul următor înainte de expirarea stagiului minim în grad.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.