Felicitări, Plutonier adjutant-șef Florin Șogărescu!

Joi, 02 Martie 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Felicitari  Plutonier adjutant sef Florin Sogarescu | imaginea 1 Medalia Națională Serviciul Credincios Clasa a III-a cu însemn pentru militari.

Plutonierul adjutant-șef Florin Șogărescu a fost recompensat pentru profesionalismul, rezultatele remarcabile, implicarea și contribuția importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice, cu Medalia Națională Serviciul Credincios Clasa a III-a, cu însemn pentru militari.

Decretul de decorare a fost semnat de președintele României, Klaus Werner Iohannis, iar decorația i-a fost înmânată de Inspectorul-șef al ISU „Dobrogea“, Colonel dr. ing. Mihail-Cristian Amarandei. Plutonierul adjutant-șef Florin Șogărescu este subofițer casier principal și este încadrat în rândul pompierilor militari constănțeni din 25 octombrie 1994.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.