Început și final de carieră militară

Miercuri, 29 Martie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Inceput si final de cariera militara | imaginea 1 Vineri, 24 martie a.c., după numeroși ani de activitate în slujba semenilor, 𝗽𝗹𝘁. 𝗮𝗱𝗷.-ș𝗲𝗳 𝗧𝘂𝗹𝗰𝗲𝗮𝗻𝘂 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗲 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶𝗻, 𝗽𝗹𝘁. 𝗮𝗱𝗷.-ș𝗲𝗳 𝗕î𝗹𝗲𝗮 𝗡𝗶𝗰𝘂 și 𝗽𝗹𝘁. 𝗮𝗱𝗷.-ș𝗲𝗳 𝗣𝗮𝗽𝘂𝗰 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶𝗻 și-au luat rămas bun de la haina militară, lăsând în urmă rodul muncii lor.

Rolul lor însă nu se încheie aici. Ei vor continua să fie modele demne de urmat pentru tânăra generație de pompieri militari care le calcă pe urme.

La trecerea într-o nouă etapă a vieții, pensionarea, colectivul ISU Tulcea le transmite recunoștința și respectul pentru deosebita implicare și devotamentul de care au dat dovadă în întreaga carieră militară și le urează sănătate și succes în tot ceea ce și-au propus.

În același cadru festiv, Inspectorul-Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea, domnul Colonel Petrov Daniel, i-a felicitat și pe cei trei salvatori, care au făcut posibilă venirea pe lume a micuței Andreea Maria, fetița născută în ambulanța SMURD, și le-a înmânat diplomele de onoare în semn de apreciere și respect pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

𝗣𝗹𝘁. 𝗮𝗱𝗷. 𝗦𝗽𝗿î𝗻𝗰𝗲𝗮𝗻ă 𝗩𝗶𝗼𝗿𝗲𝗹, 𝗣𝗹𝘁. 𝗮𝗱𝗷. 𝗦𝗲𝘃𝗮𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗡𝗶𝗰𝗼𝗹𝗮𝗲, 𝗣𝗹𝘁. 𝗠𝗼𝗶𝘀𝗲 𝗩𝗶𝗼𝗿𝗲𝗹, colegii de la ISU Tulcea sunt mândri de voi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.