Pensie lungă și sănătate! Respect, Colonel Nagy Sandor!

Luni, 13 Martie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Nagy Sandor | imaginea 1 Domnul Colonel NAGY Sandor are o carieră militară de peste 30 de ani.

De-a lungul timpului, a trăit și văzut multe, fiind părtaș la nenumărate schimbări ale sistemului militar, dar acestea nu au făcut nimic altceva decât să alimenteze motivația și pasiunea pentru ceea ce și-a dorit să devină dintotdeauna.

A trecut în rezervă, înduioșat de toată experiența trăită alături de colegi, care i-au devenit prieteni, atât în calitatea de comandant al Secției de Pompieri Sărmașu, care a devenit o a doua casă, cât și în toate celelalte funcții pe care le-a deținut încă din anul 1991, predând ștafeta conducerii domnului sublocotenent LUPU Raul.

Cu siguranță, domnul colonel este o dovadă a proverbului popular “OMUL SFINȚEȘTE LOCUL”. Reprezentanții ISU Mureș îi doresc pensie lungă și frumoasă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.