Pensie lungă și sănătate! Respect, Inginer Iordache Marius!

Luni, 20 Martie 2023Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Inginer Iordache Marius | imaginea 1 65 de ani de existență și prima zi din viața de pensionar!

Pe 1 martie 1986 a fost prima zi de serviciu la Grupul de Pompieri al județului Gorj. Foarte mulți oameni din județul Gorj s-au intersectat cu domnul inginer Iordache. Cel mai longeviv angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a început o nouă etapă a vieții, sâmbătă, 18 martie a.c.

O carieră impresionantă, o enciclopedie de om pe care dacă-l asculți realizezi că un film de lung metraj este prea scurt pentru a-i cuprinde viața și trăirile! A absolvit Institutul Politehnic Gheorghe Gheorghiu-Dej în anul 1982, șef de promoție, fiind repartizat pe un post de inginer stagiar la Termocentrala Rovinari. După 4 ani, a ales să renunțe și să se îndrepte către pompieri.

Inspector de prevenire! Pentru 37 de ani și 16 zile! Cât o viață de om! Sâmbătă, 18 martie a.c, a împlinit 65 de ani! Cuvintele sunt prea puține pentru a exprima tot ceea ce colegii lui simt că merită! Reprezentanții ISU Gorj îi doresc pensie lungă, să fie sănătos și să aibă parte numai de bucurii! La mulți ani!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.