Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj. Gotea Dumitru și Plt. adj.-șef Seni Macedon!

Vineri, 24 Martie 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  Gotea Dumitru si Plt  adj  sef Seni Macedon | imaginea 1 Zilele acestea, doi pompieri militari ai ISU Bistrița-Năsăud au trecut în rezervă, în aplauzele colegilor, alături de care au activat ani buni pentru sprijinirea comunității.

Plutonier adjutant Gotea Dumitru și Plutonier adjutant-șef Seni Macedon sunt și vor rămâne doi pompieri de seamă ai familiei salvatorilor bistrițeni și năsăudeni.

Au pus pasiune în activitatea de zi cu zi, iar rezultatele nu au întârziat să apară, concretizate în sute de intervenții reușite.

Reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud le mulțumesc pentru generosul efort de a sluji interesul cetățeanului în Arma Pompierilor Militari și le urează multă sănătate și succes în continuare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.