Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Chiripuci Iulian!

Luni, 20 Martie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Chiripuci Iulian | imaginea 1 Astăzi, vi-l prezentăm pe Plt. adj.-șef Chiripuci Iulian, cel care a fost șeful Gărzii de Intervenție Stingere nr. 1, din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu, care iși sărbătorește ziua de naștere.

Atunci când spunem că omul sfințește locul, iar prin puterea exemplului pot fi obținute cele mai bune rezultate, pompierii giurgiuveni se gândesc la el.

Chiar dacă, la un moment dat, drumurile li se despart și trebuie să predea ștafeta, nu uită intervențiile la care a participat în cei 25 de ani de carieră. Acele misiuni care i-au dat sentimentul muncii împlinite, alături de un colectiv unit care i-a fost, de fapt, o a doua familie.

Pentru întreaga sa activitate, i se adresează mulțumiri! Și, nu în ultimul rând, reprezentanții ISU Giurgiu îi doresc să rămână cu sufletul aproape de ei, să fie sănătos și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte!

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Chiripuci Iulian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.