Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Gavrilă Adrian!

Luni, 20 Martie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Gavrila Adrian | imaginea 1 𝐔𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭! Începând de vineri, 17 martie a.c., 𝐩𝐥𝐭. 𝐚𝐝𝐣.-𝐬̦𝐞𝐟 𝐆𝐚𝐯𝐫𝐢𝐥𝐚̆ 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 și-a încheiat cariera militară de peste 24 de ani, lăsând în urmă rodul muncii sale în slujba cetățenilor, sub semnul Armei Pompierilor.

Pentru pompierul mehedințean, care și-a pus experiența și priceperea în sprijinul comunității, trecerea în rezervă nu înseamnă altceva decât un rămas bun, de la cei care, ani la rând, i-au fost ca o familie și au devenit o a doua casă.

Astfel, a început o nouă etapă a vieții, cea de pensionar, însă știe că a predat ștafeta unui om care să-i calce pe urme, fiul său, Gavrilă Mirel Andrei, student în anul IV la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”.

A fost o onoare pentru colegi să îl aibă alături, un om cu experiență acumulată prin participarea la intervenții și misiuni, prin care a dovedit curaj și devotament. În semn de apreciere pentru toată dedicarea și profesionalismul din timpul carierei, pompierul a primit din partea conducerii placheta onorifică a inspectoratului.

Reprezentații ISU Mehedinți îi 𝑑𝑜𝑟esc 𝑝𝑒𝑛𝑠𝑖𝑒 𝑐𝑎̂𝑡 𝑚𝑎𝑖 𝑙𝑢𝑛𝑔𝑎̆, 𝑐𝑢 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑎̆ 𝑠𝑎̆𝑛𝑎̆𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑠̦𝑖 𝑙𝑖𝑛𝑖𝑠̦𝑡𝑒!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.