Aniversare la Punctul de Lucru Homorod

Marți, 11 Aprilie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Aniversare la Punctul de Lucru Homorod | imaginea 1 Punctul de lucru de la Homorod sărbătorește 3 ani de la înființare! Punctul de lucru s-a operaționalizat pe 06 aprilie 2020, pentru reducerea timpului de răspuns, pentru creșterea siguranței cetățenilor și protecția comunității.

S-au luat în calcul numeroasele solicitări din zona respectivă pentru a interveni la diferitele situații de urgență (accidente rutiere, incendii, urgențe medicale) și totodată s-a avut în vedere și faptul că cea mai apropiată subunitate a Inspectoratului se află în orașul Făgăraș sau mun. Brașov, iar intervențiile la o parte din localitățile din această zonă erau efectuate de ISU Mureș și ISU Harghita.

Acest punct de lucru funcționează în subordinea Detaşamentului de Pompieri Făgăraș și deservește orașul Rupea și comunele Homorod, Cața, Bunești, Racoș, Hoghiz, Ticușul Vechi. La mulți ani, dragi colegi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.