Momente emoționante la ISU Satu Mare

Marți, 25 Aprilie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Momente emotionante la ISU Satu Mare | imaginea 1 Vineri, 21 aprilie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al județului Satu Mare, a avut loc o festivitate în cadrul căreia 21 de cadre militare care s-au pensionat în ultimii 2 ani, incluzând și anul curent, au primit aprecierea colegilor pentru întreaga activitate desfășurată în slujba acestei Arme.

Pălăriile, umbrelele, bastoanele, plachetele personalizate au fost atențiile oferite foştilor pompieri, atenții care s-au dorit a simboliza atât o pensie lungă și liniștită, cât și recunoștința și prețuirea pentru întreaga carieră.

În numele întregului colectiv, domnul Locotenent-colonel Buzduga Sergiu Marius, desemnat Inspector-şef al ISU SM, a adresat celor prezenţi un emoţionant mesaj alături de urări de sănătate şi de mulțumiri.

“V-ați iubit, înainte de orice, profesia, dedicându-vă timp nesfârșit acesteia, ați avut curajul de a vă pune, oricând, vieţile în pericol pentru a vă proteja semenii, au fost zeci de ani puși în slujba acestei Arme nobile”, acestea au fost doar câteva dintre cuvintele emoţionante care au marcat atât de frumos evenimentul.

Totodată, foștii camarazi le-au urat succes și putere colegilor rămaşi pe baricade, adresându-le cuvinte de încurajare și susținere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.