Pensie lungă și sănătate! Respect, Colonel Stoian Grigore!

Luni, 03 Aprilie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Stoian Grigore | imaginea 1 După aproape 32 de ani în slujba comunităţii, Colonel Stoian Grigore s-a retras pentru a se bucura de pensie şi de liniştea căminului alături de cei dragi, după ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară.

Într-o atmosferă emoţionantă, pe fondul unei frumoase zi de primăvară, pe platoul din faţa Detaşamentului Olteniţa, pompierii s-au despărțit, vineri, 24 martie a.c., de unul dintre colegii lor mai experimentaţi, Colonel Stoian Grigore.

După o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, acesta se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonelul Stoian Grigore a deţinut de-a lungul carierei sale militare mai multe funcţii şi a încercat de fiecare dată să-şi facă datoria cu simţ de răspundere, acumulând experienţă şi avansând mereu. Prin felul său de a fi şi de a se implica, a demonstrat că a fost unul dintre pompierii care şi-au iubit meseria cu tot sufletul şi deopotrivă uniforma militară.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-Șef al I.S.U. “Barbu Știrbei” al județului Călărași - l-a felicitat pe Colonelul Stoian Grigore, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.