Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Ioja Ionel Cătălin și Plt. adj.-șef Ene Alexandru!

Vineri, 14 Aprilie 2023Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Ioja Ionel Catalin si Plt  adj  sef Ene Alexandru | imaginea 1 Marți, 11 aprilie a.c., pompierii olteni le-au transmis mulțumirile și aprecierile lor colegilor care au trecut în rezervă, cu drept la pensie de serviciu.

Plutonier adjutant-șef Ioja Ionel Cătălin, conducător autospeciale în cadrul Detașamentului Slatina, Garda Nr.1 de Intervenție Slatina, cu o carieră militară de peste 27 de ani. Plutonier adjutant-șef Ene Alexandru, subofițer operativ principal în cadrul Centrului Operațional, compartimentul Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat, cu o carieră militară de peste 25 de ani.

Colectivul ISU Olt le mulțumește pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru generosul efort de a sluji țara și interesele cetățenilor! Pensie lungă, stimați colegi! Multă sănătate, să vă bucurați de liniște și de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.