Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Stăncescu Florian!

Sâmbătă, 22 Aprilie 2023Buzau
Sursa Foto: Facebook ISU Buzau

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Stancescu Florian | imaginea 1 Marți dimineața, 18 aprilie a.c., a avut loc festivitatea de trecere în rezervă cu drept de pensie a pompierului buzoian, Plt. adj.-șef Stăncescu Florian. Evenimentul a avut loc la sediul Stației de Pompieri Mărunțișu, unde acesta a activat în ultimii ani cu funcția de Șef Gardă Intervenție – Stingere.

Debutul lui în cariera militară a avut loc încă din anul 1997, când a fost repartizat în cadrul Grupului de Pompieri „Avram Iancu” al județului Cluj, ca mai apoi să fie mutat la cerere în cadrul Grupului de Pompieri al județului Buzău, actual ISU Buzău, unde a ocupat funcțiile de comandant de echipaj și șef gardă intervenție – stingere.

Și-a desfășurat cariera militară cu profesionalism și multă responsabilitate, a participat la nenumărate misiuni de intervenție în situații de urgență și a contribuit semnificativ la salvarea vieții oamenilor și a bunurilor. A coordonat activitatea turei de serviciu în condiții foarte bune, fără a înregistra evenimente de natură negativă!

Pe timpul carierei, însușirile pe care le-a manifestat au recreat întocmai tabloul unui salvator: curaj, devotament și iubire față de semeni, acestea fiind doar câteva dintre calitățile ce l-au caracterizat timp de 25 de ani alături de pompieri! Colectivul ISU Buzău îi adresează mulțumiri pentru că a fost alături de ei și îi dorește o „pensie lungă”, plină de bucurii!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.