Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Ioncea Anghel!

Luni, 03 Aprilie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Ioncea Anghel | imaginea 1 Un om cu suflet mare, un salvator! Se spune că oamenii cu suflet mare și bun sunt imediat simțiți de necuvântătoare, în special de câinii de salvare, care apoi fac tot ceea ce le stă în putință pentru a rămâne alături de ei până la sfârșitul vieții.

Din păcate, pentru unul dintre pompierii teleormăneni, care a făcut parte din echipa de căutare-salvare a inspectoratului, împreună cu partenera sa canină – Ina, a sosit timpul să treacă în rezervă, cu drept la pensie, cu data de 28 martie a.c.. Este vorba de Plt. adj.-șef Ioncea Anghel, subofițer operativ principal și conductor câine, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria.

Și pentru că un astfel de pas în viață nu poate fi făcut decât avându-i alături pe cei dragi, toți colegii săi de tură au dorit să-i mulțumească pentru tot ceea ce a reușit să facă în cariera sa de salvator, pentru rezultatele obținute, pentru reprezentarea cu mândrie a unității noastre atunci când a obținut primele două locuri la nivel național la pregătirea de specialitate a partenerei sale canine „Cel mai bine pregătit câine de salvare urbană” și mai ales pentru iubirea necondiționată față de oameni și animale.

La finalul carierei sale, colegii de la ISU Teleorman își exprimă gândurile de admirație și respect pentru ceea ce a realizat în cadrul unității și pentru ceea ce a transmis tinerei generații de salvatori, în special devotamentul, curajul și responsabilitatea față de semeni.

Îi adresează calde mulțumiri pentru generosul efort de a sluji țara și cetățenii, multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și îi doresc să se bucure de pensie foarte mult timp de aici înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.